Erecode

Opdrachtgever: Nickelodeon

In het nieuwe spelprogramma Erecode wordt een avontuurlijke strijd gestreden tussen vier verschillende teams die de eer van hun rijk verdedigen. De Avonturiers, de Helden, de Speurders en de Strijders moeten spannende uitdagingen uitvoeren. Elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht en lef. Door het spelen van uitdagingen kunnen de teams dukaten verdienen die ze in het eindspel kunnen inzetten om het ultieme doel te bereiken: het kraken van de Erecode!

Erecode wordt gepresenteerd door Nickelodeon-gezichten Anouk Maas en Bart Boonstra.

In iedere aflevering moeten de teams vier uitdagingen volbrengen. Van Pictionary in VogelRok, tot selfies met hindernissen in het Sprookjesbos, elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht of lef. Welk team lukt het uiteindelijk om als eerste de Erecode te kraken?

Live thuis meespelen

Naast de spannende tv-show kun je thuis live meespelen via de Erecode app. Sluit je aan bij een team, speel een quiz die gaat over wat er op dat moment in Erecode gebeurt en uiteindelijk kun je ook zelf de Erecode kraken. Speel mee!

De Erecode app is gratis verkrijgbaar in de iTunes App Store en via Google Play.

Wint Erecode de Gouden Stuiver?

Erecode is genomineerd voor de Gouden Stuiver! Wilt u uw stem op ons uitbrengen? Dat kan tot 28 september hier. Bedankt!